4. joulukuuta 2011

All I want for Christmas is SNOW







Eilen tuli vietettyä viimeset Sexy 17 tänä vuonna, ja ens vuonna juhlapaikka on varmaan joku muu kun synttärisankarin mökki ! Tuli syötyä, lauleltua ja pelailtua iha hyvi. Näissä kekkereissä oli semmonen jippo että piti esittää kaverin kanssa jonkinlainen esitys, joka sitten piti esittää muille vieraille. Me Katrun, eli synttärisankarin kanssa päätettiin lauleskella Miley Cyruksen The Climb akustisen kitaran kanssa. Kaikki kai oli niin ihastuneita tai sitten niin kauhuissaan ettei tullu ees kuvaa otettua ! Toiset sitten pimputteli pianolla ukkonooaa tai muuten vaan veti hyvää stand upii.
Ruokakuvat oli ihan must laittaa tänne, tiiän kuitenki että kuolaatte siellä koneenne ääressä näille herkuille ! Ensimmäisessä kuvassa Eeva näyttääkin miten tortilla pitää koota että se EI mene kiinni !

ps. Mikäs tää juttu on nyt hei että täällä päin Suomee ei oo vieläkään lunta?! Joulu ilman lunta on kun suklaa ilman syöjää ! Olkaa onnellisia te keillä sitä valkosta on siellä ympärillänne, täällä vielä sitä ootetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti