26. joulukuuta 2011

Jouluja !








Jos tätä viikonloppua pitäis kuvailla yhdellä sanalla, se sana ois ähky ! Näihin pariin päivään on mahtunu aika paljon hössötystä ja kiireitä, lahjojen paketointia ja arvailua mitähän ne mahtaa sisältää, paljon ruokaa ja suklaata, sekä sukulaisten ympäröimänä olemista. Ihan perus joulu on täällä ainakin ollu, ei mitään ihmeellistä oo tapahtunu. Ainakaan vielä. Onhan tässä vielä viikko aikaa. Ja UUSIVUOSI !
Lahjoja sain sekä tarpeellista että hieman tarpeetontakin, ja tossa ylhäällä kuvassa näkyykin suurin osa mun lahjoista. Noiden lisäks sain vielä semmosen kimonon jota piän aamulla ja illalla tässä kotosalla, kun en jaksa oikeita vaatteita pukee päälle. Rahoilla aattelin vihdoin ja viimein ostaa sen kalansilmän, jota en tänäkään jouluna saanut vaikka sitä kuinka toivoin !
Huomenna alkaakin jouluinen lomaviikko -tai siis oho sehän alko jo sillä maanatain puolella ollaan- joka menee varmaan löhötessä ja suklaata syödessä. Tosiaan, viikon päästä onkin sitten vuosi 2012 ! No viettäkääs oikeen lokosat ja mukavat lomat siellä, ja hyvää joulua vielä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti