28. lokakuuta 2011

You're weird, I like u

Nojoo tänää oli viimene lomapäivä joka meni iha rennosti vaa löhöten. Oikeestaan en oo muuta tällä lomalla tehnykkään ku löhöilly, mut sehä onki aikalailla loman tarkotus. Kaikki hommat mitä aattelin että nyt mä kerkeen tehä loman aikana ni eeei, minä ei olla tehnyt mitään. No jos sitä viikonloppuna tulis sen verran energiaa että vois oikeesti tehäki niitä suunniteltuja juttuja. Tää syksy ja harmaus ja sade on kyllä yks osatekijä tähän mun väsymykseen. Siks äiti lätkäski mulle tänää muutamat vitamiinipurkit kouraa, että sais katella vähä ilosempaa naamaa.
No mut on tässä syksyssä jotai hyvääki, ainaki saa otettua hienoja värikkäitä kuvia jos ei muuta - ainaki omasta mielestä.






27. lokakuuta 2011

If you can't hang, there's the door baby

No nyt on joulu viimeistään tulossa ku ostin värilliset jouluvalot omaan huoneeseen ja sijotin ne New York-maisematapetin yläpuolelle. Vähän tuli kyllä sählättyä niitten kanssa mutta loppujen lopuks siitä tuli aika hyvännäkönen! Plus rupesin leikkimää kameralla noitten valojen kanssa.


























Valot, 19,95e Anttila

Make Up Storen huulipuna sävy Trip, 19e Kicks. Fruit Gorilla & Friends huulirasva 8,90e Kicks.




25. lokakuuta 2011

Arctic Circle

Pari viikkoo sitten lähettiin äitin kanssa reissuun Lappiin kattomaan ja kuvailemaan ruskaa joka tällä puolella Suomee on vaan kasa ruskeita lehtiä. Kolme päivää viihdyttiin tällä reissulla joka katto n.24 tunnin automatkat sekä majotukset Oulussa ja Luostossa.
Poroja ei näkyny YHTÄÄN kahtena ensimmäisenä päivänä joten olin aika sad koska olin oottanu niitä niin paljon. Piti siinä rueta sitte lehmiä kuvailemaa koska niitäki oli siellä poroja enemmän. Toinen paikka mitä odotin oli Joulupukin paja, ja miten se oli muuttunu 10 vuodessa. Voisin sanoo että aika paljon sillä en muista paljookaan viime käynnistä. No sain sentään pitkään unelmoidun unisiepparin !
Takasin tullessa pysähyttiin Pyhä Tunturilla jonka päälle käveltiin monta kilometriä. Ne mäet oli oikeesti tappavat, oli pari päivää kipeet jalat sen jälkeen. Mutta sen rääkin arvoset oli maisematki.






































Seventeen Forever

En oo koskaan kokenu sellasta yllätyksen ja liikutuksen tunnetta niinku viime viikon perjantaina kun mun ystävät järjesti mulle yllätyssynttärit ! Se tuli todellakin ihan puun takaa, en ois osannu kuvitellakaa et 5 mun kaveria ois piileskelly keittiössä sillä aikaa kun mun kaveri tuli mua vastaan eteiseen. Kakunki ne oli osannu tehä jossa oli Kertun marsipaanista tehty "mato".
Juhliminen jatku sitten lauantaina toisen kaveriporukan kanssa, ja tänään oli sitten sukulaisten vuoro. Niin ja nythän pitäis olla siinä kauneimmassa iässä mutta selkään koskee lauantaisen sohvalla nukkumisen takia. Ite sain minttusuklaa muffineitaki väännettyä joista kyllä unohtu maito mutta mitäs pienistä. Sen verra voisin todeta että mua ei oo luotu keittiöön. Korkeintaa valmisruokia lämmittämää. 





11. lokakuuta 2011

Big city dreams

Karran kanssa parin tunnin autossa istumisen, 7 tunnin kävelemisen ja pyörimisen, metrossa Jared Leto look-a-like vasta päätä istumisen ja Supercoupleksi nimittämisen (by jamaikalainen nuoralla taiteileva Supermies) jälkeen Helsingistä tarttui mukaan mm. nämä ostokset !

















Harmaa-musta neule H&M 29,90e. Pitkähihanen H&M 9,90e. Korut JC, violetti 5,90 ja kultanen 2,45e.
















Toppi H&M 9,95e. Superman korvikset Ninja for Men 5,90e.















Talvikengät Aleksi 13 49,95e.

10. lokakuuta 2011

Hello !

Jee sain vihdoin ja viimein aloitettua tän valokuvablogin jota viimeset puol vuotta oon aikonu alottaa ! Toivottavasti jatkossa kuvien lisäämisessä ei mee sitä puolta vuotta, ja voin luvata ettei mee niin kauan sillä mulle on tän syksyn myötä tullut lisää inpsiraatioita. Kunhan saan rahaa niin ostelen lisäosia kameraan, unelma ois fisheye jos sellasen hyvän ja halvan löytäis ! Hyvä ja halpa ei kyllä mahdu samaan lauseeseen mutta pitää pitää silmät auki. Niin ja Canon EOS 450D:llä kuvailen ja se kulkee usein mun matkassa mihin ikinä oonkin menossa. Toivottavasti joku ajan myötä innostuis tätä lukemaan koska mulla on monta kuvausideaa jo mielessä !