29. tammikuuta 2012

Musiikkipostaus !


Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold


Metro Station - Control
I'm coming down, bring me up, take it off, let's just touch.


Swizz Beatz - Money In The Bank



Miley Cyrus - 7 Things



Ahh, näistä biiseistä tulee niin paljon muistoja mieleen ! Erityisesti Kertun kaa näitä biisejä on tullu kuunneltua ahkerasti ylä-asteella, vuodesta 2007. Mmm muistan ne kesät millon soitettiin näitä repeatilla päivästä toiseen. Mut silti ylä-astetta ei oo kyllä tullu ikävä ! Olin ihan älytön Metro Station fani tossa vaiheessa elämää, ja kyllä niitten musaa tulee vieläkin kuunneltua välillä. Harmi vaan että ne hajos pari vuotta sitten eikä uutta musaa oo paljoo sen jälkeen kuulunu. Ja vaikka ne onki yrittää tehä comebackia, se ei oo enää sama bändi niitten uudella kokoonpanolla. Oon vieläkin katkera kun en päässy Metro Stationin keikalle sillon ainoon kerran ku ne ikinä tuli Suomeen. Silti on monet vuodet pysyny toi sama Metron juliste mun seinällä.
Kyllä ne Cyruksen sisarukset osaa tehä musaa, myös tää kuuluisampi ja nuorempi. 7 Things paras ero-biisi ikinä.



Thunderheist- Jerk It


Amanda Blank - Let Me Get Some

Näistä biiseistä tulee mieleen vaan kuuma heinäkuu ja kuuma ja nihkee olo Jyväskylässä tanssistudiossa. Cooma Dance- leireillä on ollu paras opetus, opettajat ja sarjat, hei millonkohan ois seuraava haluun päästä jo sinne takasi ! Näitten biisien sarjat osaan vieläkin ulkoa, vaikka siitä onkin mennyt vuos jos toinenkin. Inxin sarjat on ihan mielettömiä, voisin kohta tanssahdellakin tuon let me get some hyvien aikojen muistoksi !


Disco Ensemble - Threat Letter Typewriter


Donkeyboy - Sometimes


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love




Calvin Harris - Bounce ft. Kelis


Voiii, Disco Ensemble ja vuoden 2010 Jurassic Rock... Sanat ei riitä kuvaamaan kui hyvä fiilis oli tuolla keikalla, vaikka sähköt menikin puolessa välissä keikkaa ukkosen takia. Millonkohan ne tulee taas tälle suunnalle, haluun mennä uudestaan !
Norjalaista Donkeyboyta kuuntelinkin Norjassa kun siellä kävin pari vuotta sitten. Kun sitä bändii kuunteli ja katteli niitä maisemia oli ihan sairaan siistiä ! Edelleen tekee tosi hyväntuulista musiikkia, niinkun Cityboysta kuulee.
Stereo Lovesta varmaan sanomattakin kaikki tietää että kesä siitäkin tulee todella vahvasti mieleen. Calvin Harris myös mutta vuoden uudemmalla kappaleella !

Olipas ihanan nostalgista tämä muistelu :------------)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi sulla, ja ihania kuvia!!

    http://www.stylinglifewithdreams.blogspot.com

    VastaaPoista