29. joulukuuta 2012

Christmas is over...

IMG_0646M IMG_0685M IMG_0661M IMG_0689M IMG_0721M
Naamio ja korvikset kummatkin 6,95 e H&M/Paita 9,98 e (19,95e) Gina Tricot ja kaulakoru 6,95 e H&M/Mekko 19,95 e H&M ja kaulakoru 6,50e (12,95e) Gina Tricot

... Ja niin on myös tän blogin lyhyt postaustauko! Halusin vietellä joulua ihan rauhassa ilman mitään paineita mistään, ja tällä kertaa kamerakin sai joululoman paria hassua joulukuvaa lukuun ottamatta (jotka ei sitten kuitenkaan eksyny tänne). Mutta tän tauon aikana sain ihan hirrrrrmuisen inspiksen, ja erilaisia postauksia on siis luvassa! 

Olin kai tänä vuonna ollut erityisen kiltti, kun sain melkein kaiken toivomani lahjat tänä jouluna. Vaikka oltiinkin sovittu perheen kesken ettei mitään suurempia osteta, paketista tupsahti 50mm f/1.8 objektiivi! Tulos: Iloisempaakin iloisempi Miia!

Ofc, piti taas käydä perus joulun jälkeisissä alennus myynneissä pariinkin otteeseen ja yllä olevat sai paikan meitsin vaatehuoneesta. Vaikka vaan kaksi noista jutuista on alesta, pitihän sitä vähän jotain muutakin saada mukaan kotiin. Kerrankin piti vähän enemmän törsätä, kun voitin Veikkauksen joulukalenteriarvasta sievoisen summan rahaa. Joka vuosi niitä samoja arpoja on pitänyt ostaa, toivoen että kahdeksan joulupukin sijasta raaputtaisin yhdeksän. No mutta tänäkään vuonna ei ihan joulupukkiin asti päästy, mutta kuitenkin sen verran että sillä summalla pärjää hyvin yhden ostoskierroksen. Toi kuvassa oleva mekko on siis oikeasti burgundin punainen, mutta näyttää mustalta kuvissa? Jos uutena vuotena sais tuosta uutuudesta parempaa kuvaa, kun puen sen päälle.

4 kommenttia:

  1. kerranki joku on panostanu ostostensa kuvaamiseen! mä tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no ku kuvasin ni olosuhteet ei ollu mitkään mahtavat, mutta itekin tykkään lopputuloksesta! (:

      Poista