28. helmikuuta 2012

I like it in the city when two worlds collide


Adele - Hometown Glory


IMG_9956

IMG_9985

IMG_0052

IMG_0051

IMG_9993

IMG_9960

Kuvauspäivä Katrun kaa JEE nää on aina niin kivoja päiviä ! Toiveena ois ollu että ulos oltais päästy kuvailemaan paremman valon toivossa, mutta tuo niin ihana lumipyry vei mahdollisuudet siihen kiitos vaan. Tyydyttiin sitten keinovaloon, eikä se loppupeleissä oikeestaan haitannukaan kun on olemassa noin ihana ja kaunis malli ! Tänään ois vielä ohjelmassa leffailtaa isossa porukassa, ja huomenna lähden etelään pakoon tätä lunta ja tuulta, eli pääkaupunkiseudulle Heurekaan Karran ja sen pikkuveljen kanssa ! Onneks pääsee pakoon näitä vanhoja katuja ja kuvioita ees vähäks aikaa.

27. helmikuuta 2012

25. helmikuuta 2012

Crimson-haired couple

IMG_9637

IMG_9066

IMG_9649

IMG_9641

IMG_9667

Perjantai ennen hiihtolomaa koostuu perjantai-siivouksesta, kynsienlakkailusta, kaupungin valojen kattelusta kukkulalta, take-away kiinalaisesta ja leffa-illasta. Nyt saa vihdoinki iloita lomasta, joka on täyteen buukattu harkkoja ja tekemättömiä koulujuttuja blääääh. Ja tänään myös wanhojen jatkojenjatkoista JEE ! 

22. helmikuuta 2012

PUNAPÄÄ

IMG_9426

IMG_9437

IMG_9397

IMG_9346

IMG_9365


17 vuoden aidon ja luonnollisen brunettena olon jälkeen lähdin eilen kampaajalta PUNAHIUKSISENA ! Vuoden verran oon jo halunnu värjätä hiukset punaseks ja viimein se tapahtui. Tähän menee varmasti vähän aikaa tottua, vaikka ei tää niin radikaali muutos olekaan. Kaipa se johtuu vaan siitä, etten oo koskaan värjänny kokonaan mun hiuksia. Ite tykkään näistä tosi paljon, olisin ehkä halunnu vähän vielä punasemmaks, mutta ens kerralla sitten. Ja eihän tässä meekään kauaa kun uudestaan joutuu värjäämään, hehs...
Mutta nyt tämä redhead on kuumeessa kotona O.C:n, teen ja peiton turvin. Kohta otan buranaa naamaan, ja lähden kuvaamaan Katariinan ja Kaisan esitystä Stellassa ! Ei tää pikkanen kuume estä meikäläistä kuvaamasta kahta kaunista tanssijaa !

19. helmikuuta 2012

Princess day, a.k.a. Wanhat


Young, Wild &Free - Wiz Khalifa feat. Snoop Dogg & Bruno Mars



IMG_9139

IMG_9161

IMG_9199

IMG_9217

IMG_9117

IMG_9138

IMG_9263

IMG_9240

Nyt se puolen vuoden harjottelu, mekkokriisi ja jännitys on ohi. Toi päivä ja jatkotki meni tosi nopeesti ohi, en ees kerenny tajuta mutta silti se oli elämäni parhaimpii päivii ! Perjantai aamuna puol 6 kampaajan tuolissa ei vielä jännittäny neljän ja puolen tunnin unien jälkeen, mutta kun ensimmäiset tanssit alko niin kyllä se vähän hiljaseks veti. Iltajuhlassa tanssit vanhemmille ja sukulaisille meni varmastiki parhaiten kaikista esityksistä, oma tanssi oli menestys ja revenneestä mekosta ja pitkästä päivästä huolimatta hymyäkin irtos ihan hyvin! 
Koko porukasta en saanu omaan kameraani yhtään kuvaa kun akku loppu kesken kaiken, eikä vara-akkua tietenkään ollut... Jatkoilta saatte vaan julkasukelposet kuvat, kyllä huomas että kamera oli ollut muittenki kädessä ku varmaan puoliakaan kuvista en ollu ottanu ite. Noh, sitä parempia kuvia kyllä tuliki ! 

15. helmikuuta 2012

CheckCookie?

IMG_8930

IMG_8937

IMG_8984

Tää viikko on ollu jännääkin jännempi ja vielä jännemmäks menee perjantaina ! Huiiiiiii enää 1 päivä niin päästään olee koulun vanhimpia ja tanssahtelemaa. Monen monta kaunista prinsessaa nähdään perjantaina !  Tajusin vasta maanantaina et oikeesti se mitä ollaan ootettu vähintään puol vuotta on vaan muutaman päivän päässä. Ja jatkojatkotjatkot ! Ai et jännittääkö? Ei suinkaa, muuten vaan stressattu saadaanko oma tanssi valmiiks, osataanko askeleet ja hiertääkö korkkarit.  Mutta uskon että kaikki tulee menemään hyvin. Tai ainaki toivon niin.

9. helmikuuta 2012

Paradise

Kyllä, olen kuullut tämän biisin monen monta kertaa, mutta tänään näin vasta ensimmäisen kerran sen musiikkivideon. Mulle tuli niiiin hyvä mieli ku kattelin tätä MTV:ltä, ku ronsu etsii paratiisia, ja halusin nyt jakaa tämän teillekkin jotka ehkä ootte nähny jo tän, mutta myös teille ketkä on jäänyt tästä kokemuksesta paitsi (: ahh, enjoy !

6. helmikuuta 2012

Yllätysbileet !

IMG_8775

IMG_8769

IMG_8771

IMG_8773

IMG_8777-2

IMG_8785

IMG_8794

IMG_8803

Siis rakkaalle, ihanalle ja fantsuimmalle Anniinalle pidettiin ylläripartyt 18-vuotispäivän kunniaksi ! Kaikki oli jo valmista ja alettiin kyttäilee kaikki samasta ikkunasta millon se synttärisankari saapuu, ja jos vähä autonvaloja näky niin alko kauhee sähläys ja huuto et NYT SE TULEE APUAAPUA !! EI SE TUUKKAA HUH. Kuitenki se Melin avustuksella huivi silmillä pääs lopulta paikalle, ja oli tosi hauska ilta mutakakkuu syödes ja party aliasta pelaten.
Viime viikonloppu on ollu yhtä sählinkiä ja juhlissa ravaamista ja tuntuu ettei mitään oo kerinny tekemään. Tääki postaus tulee päivän myöhässä ku on juostu joka paikassa. Ja sekään ei stressii vähennä että vähän yli viikon päästä wanhat HUI, mutta samalla se on tosi jännää ja en jaksa oottaa ! Nyt lähden Suomen historian ihmeelliseen maailmaan, ai että se aine voi kinostaa niin paljon. 

3. helmikuuta 2012

The best stand up EVER





On se vaan niin hyvä ! Eilen oltiin kattomassa Sami Hedbergiä niinkun kuvasta näkyy ! Muutaman kerran nauratti niin paljon että iha itketti. Ostettii sitte kokovartalomies 1 DVD:kin vielä kaiken lisäks ! Jos ette tiedä kuka tämä hubaisa herra on, menkää youtubeen ja sivistäkää itseänne !
Menihän tuo tän päivänen matikan koekin ihan hyvin puolen tunnin lukemisella, 2 tunnin Hedbergillä, ja 5 tunnin yöunilla.
Olipas pikapostaus, nyt lähden kaupunkiin ostamaan parit lahjat kavereille ja muuta hauskaa !