26. heinäkuuta 2012

Don't wake me up

IMG_5735M
IMG_5741M
IMG_5710M


Oon vietelly viimesen viikon aikas rentoja lomapäiviä. Siivoillu kaappeja ja vaatteita kirppistä varten, inspiroitunu ja ruennu ikävöimään syksyä, ja vaan hengaillu. Yks päivä kuitenki vanhoja niittivöitä käyttäen uudistin mun shortsit ja farkkuliivin niinku kuvasta näkyy !
Tiistaina tein jotain erittäin jännää. Yheksän aikaan aamulla oli jännittävät paikat kun saatiin liput... Justin Bieberin keikalle ! Kyllä, luitte oikein. Kaks vuotta sitten rakkaan toverini kanssa päätettiin että sitten kun piiperi tulee Suomeen, niin mehän mennään kattomaan sitä. Ja näin siinä kävi. Ei, en ole mikään true belieber, mutta onhan tuo ihan varmasti kokemuksen arvoinen reissu. Aiheesta on kaveriporukoissa tullu vitsailtua jo moneen otteeseen. Tiistaina vietettiin myös MC:n läksiäisiä, sinne se lähtee takas Mexicoon, mutta toivottavasti palaa vielä joku päivä tänne pieneen Suomeen.

15. heinäkuuta 2012

löytöjä kukkapellosta

IMG_5242M
IMG_5264m

IMG_5291M
IMG_5617M
IMG_5631M

No ei ihan kukkapellosta mut alesta kyllä. Nuo kaksi ihanaa mekkoa lähti kyllä heti mukaan empimättä kun kävin 538:tta kertaa koluamassa kaikki kaupungin alet. Ja onneks kävin, yhteensä nuo koltut makso vähän päälle 20 e. Nyt ootan helteitä vielä enemmän että saan pukea ton epäsymmetrisenpuoliksmaksikesämekon päälle.

Eilen tulin siihen tulokseen että armeija ei oo meikäläistä varten kun muutaman tunnin kattelin sitä touhuu Kouvolan lähellä olevassa varuskunnassa. Käytiin nimittäin kattelemassa miten Karra on pärjänny siellä metän keskellä samannäkösten marssivien hiuksettomien ja vihreepukusten kavereitten kanssa. Nii samannäkösiä ne kaikki on ku en meinannu miestäni erottaa muitten joukosta. Pelottavaa.

Tää päivä on menny aika chillaillen. On käyty kirpparilla, grillattu, pelattu Scrablee ja datailtu riittävästi. Huomenna puolenpäivän aikaan suuntaan kampaajalle vähän vaalennuttamaan hiuksikarvojani. Haluun tän punasen värin pois ja ruskeen takasin kiitooos !

13. heinäkuuta 2012

If you love something, keep doing it

IMG_5122m
IMG_5097M
IMG_5148M
IMG_5175M
IMG_5189M
IMG_5466M

Taas kivoja kuvaushetkiä Katrun kanssa. Sinne se lähti Taiwaniin kaheks viikkoo, yhyy ! Mite mä nyt pärjään ku maanantaina jäin inttileskeks ja nyt... Taiwanleskeks. No mutta.
Työt ois tältä kesältä ohi. Nyt pitäis vaan rueta miettimään ens syksyä ja kirjotuksia. Huh, apua mite tuo sana koulu kuulostaaki tällä hetkellä ihan hirveeltä sanalta. Jos sitä vähän aikaa tässä lomailis ja sitte vois harkita noitten koulukirjojen avaamista. Ihan vaan siltä varalta ettei tuu liikaa stressiä. Ja se aurinkoki vois pikku hiljaa näyttäytyy että pääsis kunnolla tähän lomailun makuun !

7. heinäkuuta 2012

Keikkaa ja kuvailua

uuetkorviksetuuuuuu
valoissa
fisheyewow
mikkiäkuvasindaa
maisakesäheinä
vähäntaasvaloissa
miiakesäheinä

Perjantaista keikkaa ja hassun hauskaa kuvailua Maisan kanssa heinikossa. Ens viikolla mulla alkaa viho viimoinen työviikko ja myös ei-niin-kivaa-tapahtumaa ensi viikolla on luvassa, jota ei vaan voi millään ylittää tai alittaa vaikka kuinka haluais. Mutta toivottavasti ajan kanssa siitä selvitään. Seuraavina viikkoina mulla on kuitenkin toivottavasti aikaa puuhailla täällä kotonakin tekemättömiä jutskuloita, ja ensi viikosta lähtien alkaa tällä tytöllä kunnon kohotus syksyä varten ! Otin kyllä varaslähdön viime viikolla jo muutamassa jumpassa, ja huomasin että lihakset ei oo samassa vireessä kun keväällä. Oh noes, eiku lenkille vaan !

1. heinäkuuta 2012

Baby, seasons change but people don't

miiajeejee
IMG_4692M
IMG_4687M

Sunnuntain kunniaksi hassuja asukuvia. Tänään leiriydyin meidän nurtsille radion, pyyhkeen ja parin lehden kanssa. Oli nimittäin ihan kiitettävän kuuma ja toivottavasti samanlaiset kelit jatkuis ens viikolla, sitä seuraavalla ja vaikka tonne koulujen alkuu saakka. Tänä kesänä haluisin purkkirusketuksen sijaan ihan oikeen. Helkkarin punapigmenttisyys. Nyt aion sukeltaa nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan, ja musta tuntuu että jotain sieltä saattaa mennä tilaukseen asti. We'll see.