29. joulukuuta 2012

Christmas is over...

IMG_0646M IMG_0685M IMG_0661M IMG_0689M IMG_0721M
Naamio ja korvikset kummatkin 6,95 e H&M/Paita 9,98 e (19,95e) Gina Tricot ja kaulakoru 6,95 e H&M/Mekko 19,95 e H&M ja kaulakoru 6,50e (12,95e) Gina Tricot

... Ja niin on myös tän blogin lyhyt postaustauko! Halusin vietellä joulua ihan rauhassa ilman mitään paineita mistään, ja tällä kertaa kamerakin sai joululoman paria hassua joulukuvaa lukuun ottamatta (jotka ei sitten kuitenkaan eksyny tänne). Mutta tän tauon aikana sain ihan hirrrrrmuisen inspiksen, ja erilaisia postauksia on siis luvassa! 

Olin kai tänä vuonna ollut erityisen kiltti, kun sain melkein kaiken toivomani lahjat tänä jouluna. Vaikka oltiinkin sovittu perheen kesken ettei mitään suurempia osteta, paketista tupsahti 50mm f/1.8 objektiivi! Tulos: Iloisempaakin iloisempi Miia!

Ofc, piti taas käydä perus joulun jälkeisissä alennus myynneissä pariinkin otteeseen ja yllä olevat sai paikan meitsin vaatehuoneesta. Vaikka vaan kaksi noista jutuista on alesta, pitihän sitä vähän jotain muutakin saada mukaan kotiin. Kerrankin piti vähän enemmän törsätä, kun voitin Veikkauksen joulukalenteriarvasta sievoisen summan rahaa. Joka vuosi niitä samoja arpoja on pitänyt ostaa, toivoen että kahdeksan joulupukin sijasta raaputtaisin yhdeksän. No mutta tänäkään vuonna ei ihan joulupukkiin asti päästy, mutta kuitenkin sen verran että sillä summalla pärjää hyvin yhden ostoskierroksen. Toi kuvassa oleva mekko on siis oikeasti burgundin punainen, mutta näyttää mustalta kuvissa? Jos uutena vuotena sais tuosta uutuudesta parempaa kuvaa, kun puen sen päälle.

18. joulukuuta 2012

Na na naa

IMG_0364M IMG_0174M IMG_0376M IMG_0188M

Otsikosta 110 pistettä, varmaan omaperäisin minkä oon ikinä keksiny!


Pari kuvaa tän päivän asustuksesta ja miten vietin mun lauantain tanssiesitysten lisäksi. Kamera sai taas puuhaa musiikin tahdittamana. Vielä pitäis jaksaa pari muutaman tunnin koulupäivää ennen joululomaa, on tää lukiossa olo raskasta. Toisaalta mulla on meneillään viimeinen lukion jakso, joten kirjotuksiin valmistautuminen olis aiheellista muttaaaaa... Kerkeehän sitä myöhemminkin, jouluna pitää ottaa rennosti eikä saa ressata mistään, right?  Huomenna meen ostelemaan viimoisetkin joululahjat mun opiskelijabudjetilla ja viimeistään perjantaina sanon adios kaikelle stressaaville asioille, ja rupeen oottelee sitä vuoden tärkeintä lupa-syödä-niin-paljon-kuin-haluut-päivää!

14. joulukuuta 2012

12. joulukuuta 2012

joululahjoja mulle

hauskaahauskaa2

1. Jotain vähän tulevaisuutta varten. Oon monta vuotta koko-astioita jo kerännykkin, mutta jos vuoden päästä meinaa muuttaa niin lisää tarviis!

2. Pitäähän pukin nyt harrastusta tukea!

3. Paras telkkarisarja IKINÄ, ja muut tuotantokaudet odottelee kaapissa vielä yhtä puuttuvaa!

4. Rakastunut näihin rentoihin, pehmoisiin ylipitkiin sukkiin. Tuo myös erilaista asua päiviin, kun vaihtaa farkut noihin lämpöisiin ihanuuksiin. 

5. Rakastunut myöskin näihin! Aamu- ja iltakylmyyden pelastaja.

6. Aina saa pientä tilpehööriä olla mukana paketissa jolla saa pientä piristystä tylsiin päiviin. Myös suklaa on tervetullut, joulu ei oo mitään ilman sitä sanon minä.

Saa linkittää tonne kommenttilootaan jos ootte tehny samanlaisia postauksia!

3. joulukuuta 2012

She's just a girl and she's on fire

IMG_6932M IMG_6943M IMG_6926M IMG_6930M IMG_6976M IMG_6955M


IMG_6986M

Suunnittelemat jutut on vaan niin parhaita, kun niihin lähtee 1 minuutin varotusajalla ja ehkä vähän pähkähullulla idealla. Kuten esimerkiks tänään lähettiin koulun jälkeen tonne 15 asteen pakkaseen kuvaamaan Maisan kanssa ikuistamisen arvosta aurinkoa. Alle puolen tunnin ajon, kuvauksen ja hytistelyn jälkeen mentiin Maisalle juomaan lämmintä kaakaota ja rapsuttelemaan maailman söpöintä koiruutta. Mainio maanantai siis.

1. joulukuuta 2012

Instagram menoo

Rankan koeviikon jälkeen on tapana rentoutua ystävien ja hyvän meiningin kera. Tää tapahtu myös tällä viikolla, kun oltiin Kertun kanssa eilen kattomassa mun monen vuoden takaista rakkautta, Disco Ensembleä. Niiden keikka on alusta loppuun vaan aina niin sanoinkuvaamattoman hyvä, etten kestä! Sain myös omistetun laululurituksen itse bändin nokkamieheltä, mikä kruunas ton erittäin odotetun illan! Illasta kuitenkin selvittiin ja täksi illaksi olis luvassa kotona rentoutumista ja joulufiilistelyä (kohta se on täällä!!). Jos jotakuta kiinnostaa mun instagram-elämä, löytää sen kyseiseltä sivustolta nimimerkillä mindenn !