27. toukokuuta 2013

No Mirror Makeup Challenge feat. Maisa



Älkää antako alkukuvan hämätä, vaan katsokaa ja ihailkaa videon muodossa miten me vietettiin maanantai-iltapäivä Maisan kanssa. Laatu hävis jonnekin yhyy, noh jospa se ei haittaa vaan oleellinen tulee selväksi!

19. toukokuuta 2013

VIHDOIN

IMG_7055 IMG_7068


Viime lokakuussa keräsin 18-vuotis synttärilahjaks rahaa mun ensimmäiseen ihka uuteen koneeseen. Tähän asti oon dataillu meijän perheen ikivanhalla koneella tai koulusta saadulla miniläppärillä, jotka on järkyttävän hitaita, tilttaa joka välissä photoshoppaillessa ja jotka huutaa koko ajan ettei oo tarpeeks tilaa. Konehuuma jäi kuitenkin jostain syystä talvella, ja ehdin jo unohtaa kuinka paljon mulla oli rahaa säästössä ihan vaan sitä varten. Noin kuukaus sitten se taas kuitenkin tuli mieleen, ja rupesin metsästämään täydellistä valkoista läppäriä. Pitkän etsinnän jälkeen mitään hyvää photoshopin pyörittäjää ei löytyny, ja aattelin satsata johonkin hyvään mistä ei ihan heti loppuis muisti. 


Läppäriunelmat vaihtui sitten Apple-unelmiin. Viime viikolla mä tän uuden ihanuuden kotiutin, ja ei oo (ainakaan vielä) pettänyt mua kertaakaan. Ainoo asia, joka kirpaisi oli hinta. Toisaalta asiaa helpottaa kuulla, että kone kestää keskimäärin ainakin 8 vuotta. Otin pakettiin mukaan vielä ton Trackpadin, joka helpottaa kuvien muokkaamista. Tällä viikolla valmistu myöskin mun remontissa ollut huone (huonepostaus coming soon), ja iMac istuu tänne kyllä tosi huonekalumaisesti. Hui tullu uusia juttuja viikon aikana ihan tarpeeks, nyt pitää ottaa kesä iisisti!


18. toukokuuta 2013

something new

IMG_7197 IMG_7169 IMG_7223


Kävin torstaina vähän uudistamassa mun hiuskuontaloa liukuvärjäys mielessä, ja tällaset niistä sitten tuli. Tyvi laitettiin siis oman hiusten väriseks, jottei tarviis kesällä olla koko ajan ravata kampaajalla. Olisin ehkä vähän enemmän halunnut lisää vaaleutta latvaan, mutta toisaalta kesällä ne vaaleentuu auringossa. Sain myös pari vinkkiä yo-kampauksen tekoon, kun jo puoliksi luvattu kampaajatuttu peruikin koko homman. Jee. Ehkä mä saan jonkunlaista kikkaraa ja säkkärää ite tähän mun päähän tärkeeseen päivään (ois vähän pakko). Sitten vaan kokeilemaan ja inspiroitumaan weheartit:stä!

12. toukokuuta 2013

äitienpäivää

IMG_7032M IMG_6885M IMG_6947M IMG_6906


Hyvää äitienpäivää kaikki äidit! Mun sunnuntainen äitienpäivä on mennyt lähinnä mummoloissa herkutellessa ja autoa ajaessa. Masu pullollaan saavuin kotiin jokunen aika sitten ja päätin heti muokata ja julkasta kuvasia tältä päivältä. Nykyään tuntuu siltä, että tuun kotiin ihana rentoutuminen mielessä, mutta sitten tulee jotain minne pitää taas kiitää. Tai jos oon kotona, teen tekemättömiä hommia, kuten kuviksen lukiodiplomia joka on vienyt tosi paljon aikaa mun vapaa-ajasta. Myös ylppäreitten suunnittelu tarjoilusta, koristelusta ja asusta sekä tanssin lopputyö ja opistolla ravaaminen on pari kertaa aiheuttanut lievästi sanottuna päänvaivaa. Tässä on suurin osa syistä, miksi en oo blogin puolelle paljon kuulumisia kertoillut. 

Tää kiireellisyys ei varmaan parin viikon aikana lopu, sillä silloin tapahtuu jänniä sekä kotona että muualla maailmassa. Voin sen verran kertoa, että niihin jännäreihin kuuluu muun muassa kutrien uudistamista, pääsykoetta ja uutta elinympäristöä! Paljon on siis tulossa ja mä todellaki toivon että pääsen tiheämpään tahtiin kertoilemaan itsestäni tänne. Oon niin täpinöissäni!!!

8. toukokuuta 2013

BieberFever



Vihdoin mustakin kuuluu jotain tälläkin puolella maailmaa, ensin nyt biiberin keikan muodossa. Videosta näkee mitä noi pari päivää piti sisällään: liikennesääntöjen täydellistä osaamista, armotonta shoppailua, pakko-käydä-tsekkaa-kämpin-meininki, tennarimujut, asunnon haltijoiden perjantai-illan piristämistä talouspaperilla ja oluilla, jännitystä ennen keikkaa, 18-vuotiaathan eivät kilju Justin Bieberin takia (videostahan ei voi päätellä mitään), huippufiilis keikan jälkeen, keikan jälkeen lipun hävittäminen (yhyy), aamuyöllä Pasilaan menevän junan ja bussin metsästämistä ja seuraavan päivän vilustuminen. Parhaat kaks päivää taas vähään aikaan.